Για εμάς

Γνωριμία με τους ιδιοκτήτες

Pylean Blue Staff - Villas Accommodation

Η καταγωγή της οικογένειάς μας από την Πύλο μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε, να εξερευνήσουμε και να αγαπήσουμε αυτή την ιστορική, πανέμορφη, περιοχή της Μεσσηνίας.

Το 2010 αγοράσαμε αυτό το κτήμα που βρίσκεται στις παρυφές της Πύλου, σε μια κατάφυτη πλαγιά με ελαιώνες και πανοραμική θέα τον κόλπο του Ναβαρίνου, το νησί Σφακτηρία και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου πελάγους. Η γαλήνη, η ηρεμία και ταυτόχρονα η έκρηξη των αισθήσεων που προσφέρει αυτή η τοποθεσία με το πράσινο να παρεμβάλλεται μεταξύ ουρανού και θάλασσας, μας οδήγησε στη σκέψη να αξιοποιήσουμε το κτήμα τουριστικά.

Θέλαμε να έχουν την ευκαιρία άνθρωποι από όλο τον κόσμο να απολαύσουν την πανέμορφη θέα, τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, να βρεθούν μέσα στην φύση, να αφουγκραστούν τους ήχους της, να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν, αλλά και να γνωρίσουν τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής μας. Το 2014 ολοκληρώσαμε τις εργασίες διαμόρφωσης του κτήματος και των κατοικιών.

Οργανώσαμε τους χώρους και διακοσμήσαμε τις κατοικίες έτσι ώστε να προσφέρουν άνεση, ηρεμία, χαλάρωση, ιδιωτικότητα, σε κάθε επισκέπτη. Πρόκειται για μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε. Η φιλοσοφία, το μότο μας είναι διακοπές στα μέτρα σου, στους ρυθμούς σου, σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και συνήθειες.

«Διακοπές μακριά από το σπίτι σου, σαν στο σπίτι σου»

Pylean Blue Villas - Hosts - Lazaridis Family
Σας καλωσορίζουμε στο Pylean Blue!
~ Οικογένεια Λαζαρίδη ~

ΚΡΙΤΙΚΕΣ