Κανονισμοί

Αγαπητοί επισκέπτες,

Καλωσορίσατε στις ενοικιαζόμενες κατοικίες στην περιοχή της Πύλου-Ναβαρίνου! Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή!

Δείτε παρακάτω κάποιες σημειώσεις, που θα κάνουν τη διαμονή σας περισσότερο βολική.

 1. Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi μέσα και γύρω από το οίκημα. Υπάρχουν αρκετά σημεία, οπότε επιλέγετε εκείνο με το δυνατότερο σήμα σε κάθε σημείο. Ο κωδικός πρόσβασης σας παραδίδεται κατά την άφιξη.
 2. Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα εντός της οικίας.
 3. Παρακαλούμε να κλείνεται τον κλιματισμό, όταν βγαίνετε από κάποιο δωμάτιο για πολλή ώρα. Δεν είναι συσκευές βαρέως τύπου και η εικοσιτετράωρη χρήση τους μπορεί να προκαλέσει βλάβες.
 4. Παρακαλούμε μην ρίχνετε χαρτί τουαλέτας ή άλλα αντικείμενα στην τουαλέτα. Υπάρχουν καλαθάκια για αυτό.
 5. Θα βρείτε πατάκια σε κάθε μπάνιο για να πατήσετε με βρεγμένα πόδια. Παρακαλούμε μη ρίχνετε στο πάτωμα τις πετσέτες προσώπου και σώματος για να πατήσετε. Θα τις χρησιμοποιήσουν και επόμενοι επισκέπτες και παρόλο που καθαρίζονται καταλλήλως, κάποια σημάδια παραμένουν και οι πετσέτες μοιάζουν λερωμένες.
 6. Αλλάζουμε σεντόνια κάθε τρεις μέρες στην επταήμερη παραμονή σας. Εάν προτιμάτε πιο συχνά, παρακαλούμε ενημερώστε μας.
 7. Στην Ελλάδα ισχύει ωράριο κοινής ησυχίας 15:30 – 17:30 και 23:00 – 07:00. Παρακαλούμε να το σεβαστείτε.
 8. Η χρήση της πισίνας, του υδρομασάζ και του χαμάμ είναι με δική σας ευθύνη. Εάν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να τηρείτε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για εσάς και τα παιδιά σας. Επίσης, οι δραστηριότητες των παιδιών θα πρέπει να είναι υπό συνεχή παρακολούθηση από ενήλικα. Οι βουτιές στην πισίνα δεν επιτρέπονται.
 9. Κάθε φορά που εισέρχεστε στην πισίνα, χρειάζεται να έχετε ντους πριν. Υπάρχει εξωτερική ντουζιέρα για αυτό το σκοπό, με ζεστό και κρύο νερό. Παρακαλούμε επίσης, να καθαρίζετε τα πόδια σας από την άμμο πριν εισέλθετε στην κατοικία.
 10. Για τη χρήση όλων των ηλεκτρικών συσκευών, θα σας γίνουν υποδείξεις κατά την άφιξη.
 11. Τα αντικείμενα της κατοικίας, όπως τα μαξιλάρια του καναπέ, οι πετσέτες κτλ. δεν επιτρέπεται να βγαίνουν από το σπίτι.
 12. Χρειάζεται άδεια του οικοδεσπότη εάν οι καλεσμένοι επιθυμούν να προσκαλέσουν εξωτερικό κόσμο στην κατοικία.
 13. Η κατοικία δε διαθέτει φαγητό. Υπάρχουν σούπερ μάρκετ, φούρνοι, μπακάλικα κτλ. στην πόλη της Πύλου.

Πάντοτε, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο, πρέπει να προσέξουμε τους εαυτούς μας.

Καθώς περιηγούμαστε στο νέο περιβάλλον, εξακολουθούμε να βάζουμε τους επισκέπτες και τους συναδέλφους μας στο κέντρο των ενεργειών μας. Τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που συμβαδίζουν με τις οδηγίες του Π.Ο.Υ. και των κυβερνητικών αρχών. Αυτές οι προφυλάξεις περιλαμβάνουν σχολαστική καθαριότητα και απολύμανση, σωστή χρήση των εξοπλισμών και εκπαίδευση του προσωπικού σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία, την ασφάλεια και την υγιεινή. Τα πρωτόκολλα διαφέρουν από τμήμα σε τμήμα και ανανεώνονται συνεχώς, ανάλογα με την κατάσταση. Η φροντίδα και ασφάλειά σας αποτελούν το πρωταρχικό μας μέλημα και θα θέλαμε να σας βεβαιώσουμε πως παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε τα υψηλότερα στάνταρ υπηρεσιών. Αυτό σημαίνει το να προσφέρεις μια χαλαρωτική και ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες, προσέχοντας εξίσου τις λεπτομέρειες, έχοντας ως επίκεντρο την ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας. Εάν επιθυμείτε να συζητήσετε κάποιες ανησυχίες μαζί μας ή έχετε κάποια ειδικά αιτήματα, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξη σε αυτή την δύσκολη περίοδο και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε σύντομα.

Με εκτίμηση,
Pylean Blue team

Check in: 14:00 pm
Check out: 12:00 pm

Τα κατοικίδια με καλή συμπεριφορά, κάτω των 8 κιλών, επιτρέπονται στο χώρο. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε από πριν.

Start your journey

Discover the finest holidays in Pylos “from green to blue” on luxury villas with private pool, among olive trees, panoramic view of Ionian sea and complete amenities.
VIEW VILLAS